Du er her:

Ny kampagne: Præst i Sydslesvig

De danske kirker i Sydslesvig søsætter kampagne for at gøre Sydslesvig mere synlig.

Der er i øjeblikket to meget attraktive embeder ledige i Sydslesvig, og for at sikre større opmærksomhed omkring de ledige embeder har DKS lanceret et nyt website som fortæller om det at være præst i Sydslesvig. På siderne finde beskrivelser af en række af kirkerne i Sydslesvig, udtalelser fra præster ved kirkerne, informationsmateriale om arbejdet i Sydslesvig og naturligvis opslag af de ledige embeder.

På hjemmesiden er det muligt at downloade en informationsfolder om Sydslesvig, kirkerne, embederne og de særlige forhold som gør sig gældende her. Man kan også se videofilm med præster som fortæller om deres erfaringer med arbejdet her.

Det er hensigten at hjemmesiden løbende opdateres med yderligere information, og når der er ledige embeder, vil stillingsopslagene kunne ses på hjemmesiden.

Den nye hjemmeside kan ses på www.præstisydslesvig.dk, og informationsfolderen kan downloades ved at klikke her. Den første af de planlagte videoer kan ses her.

Del dette: