CORONA GUDSTJENESTE MAJ 2020 (XXX)

Fotos: Harald P

 

ADVENTSFEST I KIRKEN 7. DECEMBER 2019

JULEVANDRINGER 6. DECEMBER 2019

På Nikolausdag havde vi alle tre børnehaver til julevandringer i løbet af formiddagen. Alt i alt var der knap så mange børn som der plejer at være, men alle deltog med begejstring.

De førstre fire billeder er med Fjordvejen, de fem næste med Jørgensby og de tre sidste med Kilseng.

EFTERÅRSFEST 17. OKTOBER 2019

Fotos: Harald Petersen

KONCERT MED "RANNOK" 26. SEPTEMBER 2019

 

RADIOGUDSTJENESTE 22. SEPTEMBER 2019

Højmessen blev denne søndag sendt på Danmarks Radios program 1, hvor skønsmæssigt 80.000 har lyttet til den. Sct. Jørgen Koret var ekstra indkaldt til at forstærke salmesangen, og de havde også to egne bidrag.

BYVANDRING DUBORG MED SSF 12. SEPTEMBER 2019

En snes interesserede medlemmer deltog i byvandringen, der var arrangeret i fællesskab med SSF-distriktet. Fra Duborg-Skolen gik det med guiden Bent Petersen via Marietrappen ned til Nørregade, hvor ikke4 blot skoene, men også et par af de renoverede gårde blev beundret. Turen sluttede ved havnen med fællesspisning på restaurant "Hafenküche".

SOMMERUDFLUGT TIL MELDORF 25. AUGUST 2019

Med mere end 50 deltagere gik dette års fælles sommerudflugt med Sct. Hans til Meldorf i Ditmarsken. Vi satrtede med gudstjeneste i kirkesalen på Uffe-Skolen i Tønning, der denne søndag var fyldt godt op. Herfra gik det via en kort omvej til Dusenddüwelwarft videre til middag i Meldorf. Herefter var der god tid til at besøge domkirken (Den store flotte kirke kaldes sådan, men er det reelt ikke). Herfra var der så en times kørsel til kaffebordet i Almdorf syd for Bredsted.

RÅDS- OG PERSONALEUDFLUGT BROAGERLAND 10. AUGUST 2019

Vi mødtes med vor guide Ingebeth ved Broager Kirke. Efter at have set den og mindehøjen fra 1. verdenskrig, kom vi rundt om hele Broagerland og sluttede ved Cathrinesminde Teglværk, hvor vi tog afsked med guiden og spiste vore medbragte madpakker. Efter at have set teglværket fortsatte vi til den gamle Kro i Graasten, hvor kaffe og kringle ventede. Efter besøg i den smukke slotshave vendte vi tilbage til Flensborg og aftensmad  på restaurant Adria.

KLUBBENS HELDAGSUDFLUGT TIL DANEVIRKE; MYSUNDE OG BRODERSBY 13. JUNI 2019

Første stop var Danevirke, hvor vi i to hold skiftedes til at besøge museet og få en guidet tur langs volden. Efter middag i Rotenkrug fortsatte turen syd om Slien til Mysunde, hvor vi så den danske skanse nr. 60 samt en 5000 år gammel megalitgrav. Herefter satte vi med en lille færge over Slien til Brodersby, hvor den lokale præst ventede os i den lille sognekirke. På kirkegården var der flere danske grave med faldne i krigen 1864. Kaffen nød vi i "Kuchenhaus" inden turen gik tilbage til Flensborg ad små snoede landeveje gennem det skønne angelske landskab.

KLUBBENS KAFFEUDFLUGT LANGBALLIG 16. MAJ 2019

Vi kørte i privatbiler til Langballigau, hvor der var bestilt kaffebord hos "Anna & Meehr". Der var rigeligt med hjemmebag og kaffe ad libitum. I det gode vejr var der derefter tid til en slentretur langs havnen, hvor flere af de 14 deltagere købte fisk med hjem til aftensmaden.

KIRKEDAG 28. APRIL 2019

Sct. Jørgen-Mørvig var godt repræsenteret på kirkedagen og kom alle med på billedet, som fotografen fra Flensborg Avis tog af forsamlingen på A.P. Møller Skolen. (Se fjerneste bord og til venstre for flaget).

(Flensborg Avis 29.04. 2019 Foto: Sven Geissler)

SCT. JØRGEN KORETS JUBILÆUMSKONCERT 8. MAJ 2019

Der var pænt fyldt op, da Sct. Jørgen Koret havde indbudt til jubilæumskoncert på godt og vel en times varighed i Helligåndskirken i anledning af korets 10 års beståen.

 
 

FORÅRSFEST 25. MARTS 2019

Menighedens eget kor, der snart kan fejre 10-års jubilæum underholdt med et smukt potpourri af forårs- og kærlighedssange på mange forskellige sprog, og efter maden var det deltagernes tur til at gører flittig brug af højskolesangbogen godt akkompagneret af "husorkestret" (Mette, Finn og Kimmo).

MINIKONFIRMANDER BØRNEGUDSTJENESTE

Søndag den 24. marts 2019 var der afslutningsgudstjeneste for forårets 9 minikonfirmander, der opførte stykket "Jonas i hvalen" for forældre og øvrige kirkegængere. Efterfølgende bød menigheden på frokost. Fotos: Harald P 

GENERALFORSAMLING

17. marts 2019. Generalforsamling med 23 deltagere

PORTVINSAFTEN SSF

22.februar 2019 havde SSF-distriktet indbudt til portvinsaften i menighedslokalet.

HELLIGTREKONGERMØDE 8. JANUAR 2019

I år var det vores tur til at afholde det fælles helligtrekongermøde for de flensborgske menigheder. Lektor ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter i Løgumkloster, Benny Grey Schuste,r causerede muntert over emnet "Moderne dansk kirkearkitektur, på sporet af et luthersk kirkerum". Mødet statede som sædvanligt med at mødedeltagerne sang sig igennem 19 vers af "Dejlig er den himmel blå" på tre forskellige melodier.