Velkommen til den danske kirke i RendsborgVelkommen til den danske kirke i Rendsborg

Velkommen til den danske Kirke i RendsborgVelkommen til den danske Kirke i Rendsborg

Den Danske Menighed i Rendsborg har eksisteret siden 1946. Den blev oprettet på initiativ fra SSF, som gerne ville holde gudstjenester på dansk.

Den første gudstjeneste blev holdt d. 28.april 1946 på et hotel i Rendsborg, da det ikke var muligt at låne en af de tyske kirker i byen. Siden købte Dansk Kirke i Udlandet, DKU, en barak, som blev opsat på et grundstykke skænket til menigheden af et af dens medlemmer. Kirkebarakken blev indviet d. 19.december 1948.

Kirkens adresse er stadig den samme; Gerichtsberg 6 i Rendsborg. Nu står der imidlertid ikke længere en kirkebarak, men derimod en moderne kirkebygning med menighedslokaler fra 1965. Denne bygning, som de seneste år er blevet grundigt renoveret, er rammen om et rigt kirkeliv.

Du kan også downloade vores medlemsfolder 2016

Find os på FACEBOOKFind os på FACEBOOK