Kunne du tænke dig at støtte det danske kirkelige arbejde inden for menighedens rammer eller endda støtte det kirkelige arbejde inden Dansk Kirke i Sydslesvig?

Menigheden er taknemmelig for hvert et bidrag eller hvilken hjælp den kan få.

Nedenfor finder du menighedens bankforbindelse. Husk at angive dit navn og din adresse, samt naturligvis hvad du ønsker, dit bidrag skal gå til. Når vi har registreret din gave eller donation, skriver vi til dig.

Tusind tak fordi du ønsker at støtte det danske kirkelige arbejde i Sydslesvig!

Menighedens bankforbindelse er Union Bank

BIC: UNBNDE21XXX

IBAN: DE79 2152 0100 0000 0199 50

Bosiddende i Danmark har mulighed for at trække et bidrag eller en gave til menigheden fra i skat. For at det kan lade sig gøre, må man bidrage igennem Danske Sømands- og Udlandskirker (DSUK).

www.dsuk.dk/diverse-skriv/fradragselvangivelse/

Kunne du tænke dig at hjælpe til i det danske kirkelige arbejde og fx give en hånd, når noget skal forberedes, ryddes op eller arrangeres, så er du velkommen til at være med. Vi har brug for din hjælp. Du kan finde kontaktinfomation under Menighedsrådet eller Præsten i oversigten til venstre. Vi tales ved!