Den danske Menighed i Lyksborg og Omegn

Velkommen på vores hjemmeside

Her kan du finde info om menigheden, der foruden Lyksborg omfatter Husby, Hatlund og Langballe. Der er lejlighedsvist også gudstjenester i kirkesale på skolerne i Hatlund og Husby.

Du kan se gudstjenestelisten ved at klikke her.

Der er indskrivning af konfirmander til næste års konfirmation i Lyksborg Kirke,

Søndag, den 26. august kl. 10.00.

Vi begynder med en gudstjeneste og bagefter indskriver vi de nye konfirmander. Husk at medbringe en evt. dåbsattest. For at kunne blive konfirmeret er det en betingelse, at mindst en af forældrene er medlem af den Danske Kirke i Lyksborg.

Konfirmanderne vil blive undervist af Finn Egeris Petersen, Sct. Jørgen indtil Ruben Fønsbo kommer tilbage senere på året. Første undervisningsdag er

Tirsdag, den 28. August, kl. 15 – 16.30.

i konfirmandstuen, Adelbyer Kirchenweg 34, 24943 Flensburg.

Om kirken

Lyksborg Kirke er en af de ældste danske mindretalskirker i Sydslesvig, og den er indviet 2. søndag i advent 1954.

Som overalt i det danske arbejde i Sydslesvig er der også i Lyksborg et nært samarbejde imellem danske foreninger og institutioner: Skolen, Børnehaven, Kirken, Ungdomsforeningen, Sydslesvigsk Forening m.fl.

Få nyheder fra kirken

Lyksborg Kirke har sin egen hjemmeside som kan findes på www.lyksborg.de. Her kan du se nyt fra sognet, omtale af arrangementer, finde praktiske oplysninger og kontaktinformationer.

Kirken er også på Facebook. Find den ved at søge efter 'Den danske kirke i Lyksborg' eller klik her. Hvis du klikker på 'like'/'synes godt om'/'gefällt mir', får du automatisk nyheder og opdateringer fra kirken.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag, er du meget velkommen til at kontakte præsten eller menighedsrådet.