Velkommen til Sct. Jørgen-Mørvig danske MenighedVelkommen til Sct. Jørgen-Mørvig danske Menighed

VELKOMMEN TIL SCT. JØRGEN-MØRVIGS HJEMMESIDEVELKOMMEN TIL SCT. JØRGEN-MØRVIGS HJEMMESIDE

BRYLLUPS-KORSO PÅ ADELBY KIRKEVEJ 12. AUG. 2017

Den letteste måde at manøvrere rundt på hjemmesiden er at bruge side-henvisningerne ude til venstre. Her kan du finde tidspunkterne for de kommende gudstjenester, hvorfra du kan klikke dig videre til dagens evangelium i normal og moderne udgave. I arrangement-listen kan du se, hvad der tilbydes ud over højmesserne, og her har menighedens læskreds sin helt egen side. I rubrikken "Siden sidst" kan du se en kort omtale af allerede afholdte arrangementer, og tit er der henvisning til billedgalleriet med flere fotos herfra. Har du brug for en adresse til præst eller menighedsråd, kan du også finde dem her, ligesom der er henvisninger til Sundhedstjenesten samt skole og børnehaver i vores område.

Du vil altid kunne finde det nyeste kirkeblad her. Alle kirkeblade siden januar 2009 kan findes i bunden af træstrukturen til venstre.