Velkommen til Sct. Hans, FlensborgVelkommen til Sct. Hans, Flensborg

Om Sct. Hans og Adelby danske menighedOm Sct. Hans og Adelby danske menighed

Menigheden er den næstmindste af Flensborgs fem menigheder med 370 medlemmer, men den har et aktivt menighedsliv.

Den har egen kirke i Kappelner Str., men benytter ved særlige lejligheder også den tyske Adelby Kirke.

De første juniorkonfirmander i Sydslesvig begyndte her i 1998: I begyndelsen var det 3. klasser fra den lokale Jørgensby Skole inviteres hvert år til et halvt års bibelhistorie, leg og sang. Fra 2013 gælder tilbuddet 4. klasse.

Der er en kreds af aktive damer, der samles for at lave håndarbejde, som sælges i forskellige forbindelse til fordel for menigheden. Andre samles for at lave Patchwork, strikke og hyggesnakke.

Naturligvis er der som regel gudstjeneste søndag formiddag. Ca. en gang om måneden inviteres til Spaghettigudstjeneste, en kort børnevenlig gudstjeneste efterfulgt af et måltid mad.

Somme tider holdes der alternative gudstjenester på andre hverdagsaftener

Den årlige sommerfest i august samler mange mennesker i alle aldersklasser, og der er fælles menighedsudflugt med Sct. Jørgen-Mørvig danske menighed.