Tip en venPrint
 

Velkommen til Ansgar Kirke, Flensborg Nord og Kobbermølle

Om Ansgar Kirke

Ansgar Kirke er den danske kirke i Flensborg Nord, Kobbermølle, Klus og Nyhus. Foruden gudstjenester huser kirke og menighedshus så at sige dagligt arrangementer af forskellig art som en aktiv og naturlig del af mindretals- og bylivet i Flensborg Nord.

Aktiviteterne omfatter  klubarbejde (mandag og onsdag), sprogkursus og kortklub (tirsdag), konfirmander og minikonfirmander (onsdag-torsdag), foredrag (især i forbindelse med aftensangen torsdage). Fødevareuddeling til trængende, som foreningen "Hand in Hand" stod for er desværre ophørt fra december 2016. Hver søndag holder en fri-menighed med rødder i især Ghana sine gudstjenester i kirken ved middagstid og hver anden søndag sidst på eftermiddagen rykker så at sige alle 50-70 flygtninge fra Eritrea, som befinder sig i Flensborg-området, ind for at holde deres gudstjeneste. 


Kirken blev indviet Allehelgen, d. 3. nov. 1968. A. P. Møller og hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formål har skænket kirken med tilhørende menighedshus og præstegård. Læs mere ...

Januar 2007 blev kirken, menighedshuset og præsteboligen fredet af de tyske myndigheder.