Vigtige oplysninger mht. onlineblanketten:

For at printe formularen, skal du klikke på det lille printersymbol oppe i højre hjørne, som befinder sig umiddelbart over søgefeltet på denne side.
Du skal stadig sende formularen med egenhændig underskrift med posten til den menighed/kirke, hvor du søger optagelse som medlem (se via http://www.dks-folkekirken.dk/pastorater/.)
Henvend dig meget gerne telefonisk forud hos lokal præst, hvis du er i tvivl om noget. Alle præster og kirkekontoret hjælper meget gerne.
Har du ikke noget frimærke ved hånden behøver du blot skrive "Rückantwort" på konvolutten. Så betaler kirken portoen.

Personlige oplysninger

Kirkelige oplysninger

Oplysninger vedrørende kirkebidraget
Undertegnedes kirkebidrag er

Kirkebidraget betale/ønskes betalt ved

Opkrævningsordre/"Lastschrift" gives hermed fra
Alle oplysninger afgives på tro og love.

Underskrift og sted/dato